Wagenpark in het kort

Het onderhoud van ons groeiende wagenpark hebben wij in eigen beheer. Zo is er altijd vervangend transport en een eigen monteur aanwezig. Ons eigen wagenpark staat dus altijd klaar voor nationaal en internationaal transport en bestaat op dit moment uit:

  • 11 trekkers
  • 11 open opleggers
  • 1 tautliner
  • 2 bakwagens
  • 11 kooiapen
  • 3 bussen

Door de combinatie van trekker, opleggers met kooiapen, komen wij op elke gewenste locatie. Ook al zijn het grote vrachten op kleine locaties, onze chauffeur komen er wel. Is er met een grote wagen niet te komen, dan zetten wij ons ‘bakkie’ in. Een kleine open bakwagen, die elke binnenstad in kan en mag. Onze trekkers hebben de emissieklasse 5 of 6. U geeft aan wat de afleverlocatie wenst en wij regelen het vervoer met de juiste emissieklasse.

Ons gehele wagenpark is geschikt voor ADR-goederen. Doordat H.K Transport veelal met open trailers de weg op gaat, zijn ook veel andere goederen door ons te vervoeren. De open opleggers zijn tussen 10 – 15 meter lang.

‘Door ons groeiende wagenpark zijn we flexibel en snel inzetbaar.’

ADR-transport

Met ADR-transport vervoeren we gevaarlijke stoffen. Ons gehele wagenpark is geschikt voor deze ADR-goederen. Hiervoor gelden speciale richtlijnen en wetten. Daarnaast kunnen wij een deel van de trekkers en opleggers inzetten voor andere goederen. Ook voldoet ons goed onderhouden wagenpark aan alle gestelde eisen op het gebied van CO2-uitstoot, hierdoor mogen we iedere binnenstad in. Zoals u ziet, werken wij veel samen met onze zusteronderneming Lastechniekwinkel M. van Veenendaal BV.

Twee bedrijven, één familie

Beide bedrijven, zowel het transport bedrijf als de lastechniekwinkel, zijn gevestigd aan de Industrieweg noord te Amerongen (Utrechtse Heuvelrug) en werken veel met elkaar samen. Waardoor er een hoge flexibiliteit ontstaat en er snelle service geleverd kan worden.

H.K Transport focust zich niet alleen op ADR goederen, maar het is wel de vorm van transport waar wij groot mee zijn geworden. Het transporteren van gascilinders, klasse 2 ADR. Dit zal altijd een belangrijk onderdeel blijven. Voornamelijk vanwege de expertise en kennis die op dit vlak aanwezig zijn. Het wagenpark is echter geschikt voor vele soorten transport. Vanuit de Utrechtse Heuvelrug vervoert H.K transport ook IBC’s, vaten en tanks. Wij gaan daar graag over in gesprek.